TURNING identity into visual impact


Gaby Guzman maakt al uw ideeën zichtbaar dankzij haar uitgebreide expertise en skills op het gebied van branding, concepting, imagineering en design.

 

Zij vertaalt uw inhoud, visie en strategie naar een onderscheidend concept en visuele identiteit. In de voor u meest ideale communicatiemix. Of dit nu in print is of online, uw publiek herkent uw bedrijf uit duizenden met de kenmerkende ontwerpen van Gaby Guzman.

 

"Gaby heeft voor Q-Culinair en de Quality Food Group 2 promotiefilms gemaakt. Daarnaast heeft ze ook de website, een folder en presentatie ontworpen. Wat opvalt is dat Gaby zich dingen snel eigen maakt, ook in een bedrijfstak die voor haar vreemd is. Ze pakt het project op en ontzorgt ons volledig in dit traject. Ze luistert goed naar de wensen en gaat daarmee aan de slag en komt vervolgens met een product wat boven verwachting is. Wij zullen Gaby (en haar team) voor al onze promotie-uitingen gebruiken. Bedankt Gaby!"

 

Joyce Dijkshoorn, Q- Culinair
Hieronder een kleine impressie van reeds lopende en afgeronde concept-projecten. Voor een bredere selectie van projecten, klik hier en kijk onder Accomplishments/Projects.

  • Storytelling Communicatie Strategie – M.O. Martial Arts Songham Taekwondo
  • Producent Teamdag Ordentall - Ordentall Heroes Journey
  • Corporate Identity Refresh - Eurocollege