turning knowledge into practice

Op zoek naar een doeltreffende manier voor het implementeren van innovatieve onderwijsontwikkelingen, zoals blended learning of flexibilisering van hoger onderwijs? Staat het verbeteren van uw huidige organisatie- en onderwijskundige structuren en onderliggende processen op de agenda? Of wellicht de accreditatie van uw opleiding danwel het optimaliseren van het examenbeleid en de daarbij behorende -processen? 

 

Gaby Guzman is onderwijs- en examenexpert met ruim 20 jaar ervaring in de vele facetten van onderwijsontwikkeling, -voering en -innovatie. Uw partner in het vertalen van strategische onderwijsdoelstellingen naar duurzame en vooral tastbare resultaten. 

 

Adviseert en ondersteunt onderwijsinstellingen op diverse niveaus. Onderwijsverbetering en -ontwikkeling van A tot Z. Van het opstellen, vaststellen en uitvoeren tot de volledige borging van het beleid rondom toetsing, examinering en accreditatie. 

 

BKE gecertificeerd en onderweg naar het behalen van het SKE-certificaat. Diverse cursussen gevolgd in o.a. Blended Learning, leerwegonafhankelijk toetsen in het hoger onderwijs en leeruitkomsten formuleren adhv de Tuning method. Bevoegd tweedegraads docent Beeldende Vakken. Ruim 7 daar gedoceerd in Audiovisuele Vormgeving en Filmgeschiedenis. Zeer betrokken bij Curricula ontwikkeling en een Pilot Flexibilisering Hoger Onderwijs. Door de vele jaren kennis en ervaring is zij ook breed inzetbaar voor workshops, lezingen, speeches en colleges in diverse vakken als bijvoorbeeld Imagineering, Branding en Concepting. 

 

"Met Gaby heb ik trainingen 'leiderschap en ondernemen' gegeven en onder haar scherpe en prettig sturende leiding hebben we lesmateriaal, toetsen en leeruitkomsten ontwikkeld op dat vlak (NAVB, HBO fim en fotografie, 2018-heden).

Het mooie van Gaby is is dat er veel meer achter deze ras-organisator zit dan je zou denken. Iemand die verstand heeft van onderwijs, onderwijsprocessen, accreditatie, methodiek van toetsing en ga zo maar door,

Met haar intelligentie, handigheid en sterke motivatie ontstaan er altijd scherpe gesprekken en goede resultaten. De combinatie van haar kennis van de onderwijs-inhoud en haar managerial kant, maakt dat werken met werken met Gaby altijd extra kwaliteit oplevert die ten goede komt aan de opdrachtgevers, studenten en deelnemers."

 

Frank Hoes, Academie voor Eigenzinnig Leiderschap

Trainer, publicist, coach, lecturer

"Gaby is een dame, weliswaar klein van stuk, maar met pit en een groot hart, en is altijd vrolijk en enthousiast!  

Als basisschool Het Landje hebben wij gebruik kunnen maken van haar diensten ter voorbereiding van onze eindmusicals, mede dankzij haar enthousiasme en inzet, werden dit grote successen. Voor andere goede doelen, zoals Kika en Daniel de Hoed,  zette zij zich ook in met de kinderen van Het Landje. Daarbij werden de kinderen gefotografeerd als Superhelden.Voor ons hier op Het Landje, is Gaby ónze Superheldin!"

 

Nienke, Frouke en Dionne (leerkrachten OBS Het Landje)

 © Robert Aarts
© Robert Aarts

Hieronder een kleine impressie van reeds lopende en afgeronde educatie-projecten. Voor een bredere selectie van projecten, klik hier en kijk onder Accomplishments/Projects.

  • Pilot Flexibilisering Hoger Onderwijs – Fotovakschool
  • Docent Montage & Corporate Film - Dutch Filmers Academy
  • Adviseur ‘Learning by doing’ - EuroCollege Hogeschool
  • Docent Special Events & Imagineering - EuroCollege Hogeschool