Mastering the art of creation


Met haar verbeeldingskracht en vermogen om met nieuwe ideeën te komen speelt Gaby flexibel in op iedere uitdaging van haar opdrachtgevers. Met een scherp oog voor mensen en hun mogelijkheden weet zij iedereen met wie ze werkt te motiveren tot het leveren van buitengewone prestaties. Ze is attent naar anderen en laat een enorme toewijding zien in alles wat ze onderneemt. Met haar resolute en gedreven aanpak realiseert zij elke doelstelling en tilt daarmee elk project naar grotere hoogtes. Haar persoonlijke en integrale aanpak overtreft elke verwachting. 

 

Opdrachtgevers en collega's vinden Gaby creatief, loyaal, betrouwbaar, zeer professioneel en dienstverlenend. Werken met Gaby Guzman is een experience op zich.

 

Wanna be mesmerized?

Let yourself be Guzmanized!

 

De in Venezuela geboren Gaby is moeder van twee kinderen, kostwinnaar en een betrokken burger die zich graag inzet voor de samenleving en haar omgeving. Een superheld 'afficionado' die met veel enthousiasme en daadkracht zich inzet voor alles wat ze onderneemt. De zoektocht naar de (super)kracht van mensen en merken vormt de rode lijn in haar werk. Dat wat mensen en merken bijzonder maakt brengt zij overtuigend in beeld en laat hun verhalen tot leven komen. Hiermee raakt zij de kern en de emotie, en communiceert op doeltreffende wijze met uw publiek.

 

Connect with Gaby Guzman on Linkedin

 

Gaby Guzman werkte o.a. voor NVSM (Nederlandse Vereniging voor Servicemanagers), Interbrew, Q-Culinair, Eurocollege Hogeschool, SKVR, Energiesprong, Stroomversnelling, MOMO Lifestylewinkel, CLC Company, Building Transition, KiKa en vele anderen.Lees meer over mij in dit artikel van De Nieuwspeper. (tekst: Cindy Mirande, fotografie Gaby Jongenelen)"Gaby heeft samen met haar medewerkster een aantal uiteenlopende werkzaamheden voor mij verricht, zoals het ontwikkelen van een marketingconcept, werving van partners/sponsors en activeren van mijn LinkedIn-groep. Gaby heeft dit met grote inzet en enthousiasme gedaan met zichtbaar resultaat. Dus Gaby: bedankt hiervoor."

 

Peter van Nierop, Initiator en bestuurslid at Stichting Safety at WorkKorte film 'Gilad'

Autobiografische kuntsfilm 'Fragmenten'Animatie over de ontmoeting tussen Gaby en Gilad. 

Door Submarine Channel

Compilatie over Lola Papillio; Gaby's alterego