CREATIEF,DESKUNDIG ANALITISCH EN DOELGERICHT


Gaby is in Venezuela geboren en woont ruim 30 jaar in Rotterdam. Ze is getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. Daarnaast is Gaby een wordtrotter, filmfanaat, superheld 'afficionado', black belt in Taekwondo, vintage modegek en betrokken burger die zich graag inzet voor de bevordering van integratie, diversiteit en inclusiviteit in de samenleving.


Gaby Guzman werkt als onderwijsadviseur en toetsdeskundig voor onder andere de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie, EuroCollege Hogeschool en Artemis Academie. 

 

Naast haar werk in het onderwijs heeft Gaby Guzman ruim 20 jaar als freelance creative producer gewerkt en realiseerde talloze evenementen, corporate projecten en films. Zij werkte o.a. voor NVSM (Nederlandse Vereniging voor Servicemanagers), De Buurvrouw, BAM, Talentfabriek, Interbrew, Q-Culinair, SKVR, Energiesprong, Stroomversnelling, MOMO Lifestylewinkel, CLC Company, Building Transition, KiKa en vele anderen.

  • Connect with Gaby Guzman on Linkedin
  • Check hier de projecten die Gaby Guzman als creative producer heeft uitgevoerd

"Ik heb een eigen aanpak bij deze complexe processen die zijn oorsprong heeft in het werk dat ik als creative producer 20 jaar naast carrière in het onderwijs heb uitgevoerd. Juist door de bredere ervaring om missies en visies in creatieve oplossingen en projecten te vertalen, maakt dat ik onderwijsprojecten benader vanuit actieve, zorgvuldige samenwerking met docenten en andere stakeholders.

 

Ik ben wellicht een vreemde eend in de bijt; iemand die creatief én analytisch is; die strategisch én beleidsmatig kan denken, maar toch ook procesmatig en gestructureerd kan handelen.  Ik ben zeer gefocust als het gaat om processen en structuren, wel met een dosis humor, integriteit en inlevingsvermogen om samenwerking met anderen te bevorderen.  

 

Mijn opdrachtgevers en collega's vinden mij creatief, loyaal, betrouwbaar, professioneel en dienstverlenend."

 

Gaby Guzman 


Foto Eveline Viergever
Foto Eveline Viergever

"Gaby is een creatief met realiteitszin, haar kracht is dat ze ideeën ook daadwerkelijk kan uitvoeren. Ze produceert prachtig gemonteerde films, fabelachtige events en kan complexe projecten perfect stroomlijnen waarbij alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Ze werkt enorm hard en krijgt met haar aanstekelijke enthousiasme werkelijk alles voor elkaar. Hierbij houdt ze overzicht zonder de details uit het oog te verliezen. En, last but not least: Gaby is 'muy sympatico', dus gun haar die klussen, ze zal je versteld doen staan!"

 

 Cindy Mirande, Mirandesign

"Gaby heeft samen met haar medewerkster een aantal uiteenlopende werkzaamheden voor mij verricht, zoals het ontwikkelen van een marketingconcept, werving van partners/sponsors en activeren van mijn LinkedIn-groep. Gaby heeft dit met grote inzet en enthousiasme gedaan met zichtbaar resultaat. Dus Gaby: bedankt hiervoor."

 

Peter van Nierop, Initiator en bestuurslid at Stichting Safety at Work
Korte film 'Gilad'

Autobiografische kuntsfilm 'Fragmenten'Animatie over de ontmoeting tussen Gaby en Gilad. 

Door Submarine Channel

Compilatie over Lola Papillio; Gaby's alterego