krachige verhalen


Met bewegend beeld komt uw boodschap beter aan. De meerderheid van het publiek geeft de voorkeur aan film boven tekst. De mogelijkheden van film zijn eindeloos. Bindt uw bezoekers voor, tijdens en na afloop van uw evenement met memorabele teasers en live-registraties. Jaag de conversatie aan met een prikkelende filmcampagne.


Verhoog uw omzet met een verleidelijke bedrijfspresentatie, of verspreid op effectieve wijze uw educatieve boodschap. Met haar team van deskundige en ervaren vakmensen produceert Gaby Guzman filmproducties voor elke zakelijke, culturele of educatieve doelstelling. Snel, op HD kwaliteit en voor een zeer aantrekkelijke all-in prijs. "Gaby heb ik vooral van haar filmwerk leren kennen; ze heeft inmiddels tientallen heel uiteenlopende filmpjes afgeleverd alsof het niks is. Ze is creatief, kan met uiteenlopende stijlen uit de voeten, is prettig professioneel in haar productiewerk en maakt als resultaat leuke, levendige en mooie filmpjes. Het is prettig om met haar te werken omdat ze open houding heeft en benaderbaar is."

 

Claudia Laumans, Eigenaar Transitie-aterlier CLC Company 


"Gaby denkt mee en begrijpt meteen wat ik wil en weet dat ook in korte tijd te realiseren: punctueel en origineel! Ze neemt echt het werk uit handen en geeft het gevoel dat je voortdurend invloed hebt op het resultaat.

Samen zijn we meer dan twee!"

 

 Mireille van den Berg, Directeur Talentfabriek010

"Samen met Gaby maak ik regelmatig videoproducties die worden gebruikt tijdens leertrajecten van Vincitore. De prijs-kwaliteit verhouding is daarbij altijd uitstekend.  

Gaby toont zich een klantgerichte en flexibele producent met een eigentijdse visie op vormgeving. Ook met haar teamleden is het altijd prettig samenwerken.

Mede dankzij de inzet van Gaby Guzman kan Vincitore de verwachting van haar opdrachtgevers overtreffen!"

  

Marcel Fabrie, Organisator van leertrajecten, trainer, coach en dagvoorzitter bij Vincitore


"Het Maken van een kort en krachtig PR film voor mijn werk was zeker geen makkelijke opdracht , Gaby en haar man hebben dit met veel zorgvuldigheid, en veel vakmanschap en creativiteit gedaan. Het invoelen van wat voor mij past en in beeld brengen! 

Ik kan haar werk van harten aanbevelen."

 

Ariane Grigo, Souce Creation"Afgelopen jaar heeft Gaby twee schitterende promotiefilmpjes voor onze lifestyle winkel gemaakt. Ze heeft samen met haar team een perfect beeld van onze zaak kunnen weg zetten.

Dit doordat ze met ons van tevoren goed had door genomen wat wij wilde uitstralen. Wij hebben een lifestyle winkel www.momo-lifestyle.nl waar onze klanten zich willen herkennen en op hun gemak hun keuze moeten kunnen maken. Dit is bereikt doordat ze met de camera als klant door onze winkel liep. Ik zelf ben stylist en mijn man is fotograaf. Dus veeleisend en precies wetend wat en hoe we het wilde hebben. Ook daarmee gingen zij heel professioneel om. Niets was voor hen teveel om het voor ons tot in de puntjes af te maken."

 

Aagje Aarts-Knuttel, Eigenaar bij MOMO Lifestyle & Design
Voorbeeld Nominatie film

Voorbeeld Promotionele film

Voorbeeld Video-animaties

Voorbeeld Overige film

Voorbeeld Samenvatting film 

Voorbeeld Corporate film

Voorbeeld 48-hour film project